Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе,
офис № 9
Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677
Email:
office@orangeholiday.bg
Назад
REGENCY PLAZA AQUA PARK & SPA
Местоположение:
Хотелът е разположен е на 15 км от летището, на 22 км от Naama Bay и на 27 км от Стария град, в залива Nabq Bay, на брега на морето.
Хотелът е открита през 2006 г. Състои се от основна 1-етажна сграда (само за рецепция) и комплекс от 3-етажни сгради.
Общо 780 стаи:Standard Room (back view, максимум 2 + 1 души, баня или душ, балкон или тераса, 44 м2)Deluxe Pool Room (pool view, макс. 2 + 1/3 души, баня, балкон или тераса, 44 м2)Deluxe Side Sea View (side sea view, макс. 2 + 1/3 души, баня, балкон, 44 м2)Family Partition Room (pool, garden view, макс. 2 + 2/3 + 1 души, спалня (с плъзгаща се врата), детска зона, баня, балкон или тераса, 50 м2)Family Two bedrooms (garden, pool view, макс. 2 + 2/3 + 1 човека, 2 спални с врата, хол, баня, балкон или тераса, 57 м2)Apartment (pool view, максимум 2 + 2/3 + 1 човека, 2 спални с врата, хол, кухня, душ, балкон или тераса, 115 м2)Приети кредитни карти: Visa, MasterCardНастаняване с животни: не
Коментар:
Голям хотел с добре развита инфраструктура, добре поддържана територия и просторни стаи. През 2011 г. бяха отворени водни пързалки за възрастни и деца. Хотелът предлага богат избор от а-ла-карт ресторанти и барове. Частен, пясъчен плаж, до красив коралов риф. Препоръчва се за семейства и младежи.
Забележки:
Последно актуализиран на 22.08.2019г.
Хотелът изгражда басейн. Туристите не заемат сградите, обърнати към бъдещия басейн. Строителството се извършва без шум, но територията не е оградена.
Внимание! Хотелът въведе система за използване на два основни ресторанта: гостите, които живеят в частта с аквапарка, получават гривна с определен цвят при пристигането си, което им позволява да посетят основния ресторант на слонова кост. Гостите, отседнали пред хотела, получават гривна с различен цвят при пристигане, което позволява достъп до основния ресторант на Флорет. Ресторантите са идентични по отношение на менюто - такава система е насочена към избягване на пренатоварването на един от ресторантите.
Хотелът е разположен е на 15 км от летището, на 22 км от Naama Bay и на 27 км от Стария град, в залива Nabq Bay, на брега на морето.
Хотелът е открита през 2006 г. Състои се от основна 1-етажна сграда (само за рецепция) и комплекс от 3-етажни сгради.
Общо 780 стаи:Standard Room (back view, максимум 2 + 1 души, баня или душ, балкон или тераса, 44 м2)Deluxe Pool Room (pool view, макс. 2 + 1/3 души, баня, балкон или тераса, 44 м2)Deluxe Side Sea View (side sea view, макс. 2 + 1/3 души, баня, балкон, 44 м2)Family Partition Room (pool, garden view, макс. 2 + 2/3 + 1 души, спалня (с плъзгаща се врата), детска зона, баня, балкон или тераса, 50 м2)Family Two bedrooms (garden, pool view, макс. 2 + 2/3 + 1 човека, 2 спални с врата, хол, баня, балкон или тераса, 57 м2)Apartment (pool view, максимум 2 + 2/3 + 1 човека, 2 спални с врата, хол, кухня, душ, балкон или тераса, 115 м2)Приети кредитни карти: Visa, MasterCardНастаняване с животни: не
Коментар:
Голям хотел с добре развита инфраструктура, добре поддържана територия и просторни стаи. През 2011 г. бяха отворени водни пързалки за възрастни и деца. Хотелът предлага богат избор от а-ла-карт ресторанти и барове. Частен, пясъчен плаж, до красив коралов риф. Препоръчва се за семейства и младежи.
Забележки:
Последно актуализиран на 22.08.2019г.
Хотелът изгражда басейн. Туристите не заемат сградите, обърнати към бъдещия басейн. Строителството се извършва без шум, но територията не е оградена.
Внимание! Хотелът въведе система за използване на два основни ресторанта: гостите, които живеят в частта с аквапарка, получават гривна с определен цвят при пристигането си, което им позволява да посетят основния ресторант на слонова кост. Гостите, отседнали пред хотела, получават гривна с различен цвят при пристигане, което позволява достъп до основния ресторант на Флорет. Ресторантите са идентични по отношение на менюто - такава система е насочена към избягване на пренатоварването на един от ресторантите.